0703 - 54 45 57ulrika@foh.nu

Fotvårdslaser i Jönköping och medicinsk fotvård i Jönköping och Huskvarna

Fotvårdslaser och medicinsk fotvård åt alla

Om du är intresserad av att erhålla hjälp inom fotvårdslaser eller medicinsk fotvård och befinner du i Huskvarna, Jönköping eller någon annan stad eller ort i närheten, så är detta rätt företag för dig. Med min hjälp får du den hjälp som du behöver. Den medicinska fotvården är en väldigt hygienisk och en individanpassad behandling för medicinska behov. Laserbehandlingen verkar mer på svullnader, inflammationer, smärta och påskyndar läkningen. Den har även en antibakteriell funktion på till exempelvis nagelsvamp.

Min rekommendation är att du kontaktar mig redan i dag, om du behöver hjälp inom medicinsk fotvård, fotvårdslaser eller liknande behandlingar. Jag ser till att du får den hjälp som du behöver, när det kommer till dessa områden. Jag har arbetat inom den här branschen i många år. Det gör att du som kontaktar mig alltid till fullo kan lita på att jag kan hjälpa dig med det som du vill ha min hjälp med. Genom att anlita mig, så får du en perfekt behandling, som är anpassad efter dina förutsättningar. Kom ihåg att jag alltid tänker på dig som kund. Jag vill att alla skall känna att jag verkligen gör allt för dem, när de vänder sig till mig och Fotvård och Hälsa.

Lunula Laser

Lunula Laser är effektiv mot fotsvamp. Lunula verkar inte bara på nageln utan även under och runt om nageln. Behandlingen är smärtfri och har även positiv effekt på sårläkning och dålig blodcirkulation. Högteknologisk laserteknik LLT-FDA Godkänd. Verkar genom en fotokemisk reaktion i stället för i stället för hög värmeutveckling. Detta sker med två kombinerade speciellt anpassade laser. Den ena är läkande (röd) och den andra (lila) verkar antiseptiskt. Kombinationen blir effektiv och dom och dom verkar på djupet ner i hud och nagelanlag som utvärtes medel inte når. Lunula-lasern utnyttjar kroppens egen förmåga att bekämpa nagelsvamp. Nageln behandlas inifrån utan negativa biverkningar. Snarare kan man på köpet få positiva reaktioner på ex dålig blodcirkulation, utslag och ledvärk. Naglarna växer också märkbart snabbare och det är en stor fördel när nagelsvamp ska läka ut.

Vi rekommenderar minst fyra behandlingar för att sedan göra en bedömning av hur man går vidare.

Nedslipning av naglar kan behövas upprepas under behandlingsperioden.

Ta gärna med nya/rena (tvättade i 90 grader alt i safewash) strumpor att byta till efter behandlingen

Vi arbetar även med effektiva utvärtes medel för att nå positiv snabb effekt.

Vill ni läsa om hur Lunula laser fungerar: http://lunula.se/hurfunkardet

Finns ej tid som passar er ring 036 – 13 80 24 tala in ett meddelande, så ringer vi upp er för tidsbokning eller maila mig veronicasfotvard@gmail,com.

 

Du kan också gå in på min kollegas boka-direktsida för tider om inget passar http://fotvardochhalsa.bokadirekt.se